Selvi Boylum Al Yazmalım, Yılanların Öcü, Küf…
Yeşilçam klasikleri ve son yılların başarılı Türk filmleri Yunanistan’ın Selanik kentinde gösterime giriyor.
27-30 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Türk filmleri günlerine yoğun ilgi var.
Türkiye’nin Selanik Başkonsolosu Orhan Yalman Okan, “Selanik başkonsolosluğu olarak Türkiye ile Yunanistan arasındaki kültür alanındaki ilişkilerinin daha da geliştirilmesini ve halklar arasındaki etkileşimin daha da artmasını arzuluyoruz. Bu sebepten dolayı da kültürel faaliyetlere büyük önem veriyoruz” dedi.
Gelin, Anayurt Oteli, Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak, Pandora’nın Kutusu ve Sivas filmleri de gösterime giren 8 eser arasında.
İlki 2016’da gerçekleştirilen Türk filmleri günleri bu yıl Türkiye’nin Selanik Başkonsolosluğu ve Selanik Film Festivali işbirliği ile gerçekleştiriliyor.
Haber: Günay Duruel-Necat Ahmet
Kurgu: Gizem Yılmaz
GAZETELER
20 Şubat 2025GÜNDEM
20 Şubat 2025SPOR
20 Şubat 2025GÜNDEM
20 Şubat 2025SPOR
20 Şubat 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
759364 99700Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, web site theme . a tones way for your customer to communicate. Excellent task.. 36030
793129 626938You got a quite wonderful web site, Sword lily I observed it via yahoo. 391394
61879 158287Id always want to be update on new weblog posts on this web website , bookmarked ! . 168050