Uğur Dündar’dan flaş ortak yayın kararı!

ABONE OL
Temmuz 9, 2019 06:06
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti’nin İstanbul adayı Binali Yıldırım ile CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu‘nun katılacakları canlı yayın programı ile ilgili gazeteci Uğur Dündar‘dan açıklaması geldi. Dündar, programda moderatörlük yapmayacağını duyurdu.

Gazeteci Uğur Dündar aldığı kararı, sosyal medya hesabından duyurdu. Dündar açıklamasında, “Tarihi 31 Mart seçimleri öncesinde, Sn.B. Yıldırım ve Sn. E. İmamoğlu’nun katılacağı açık oturumun moderatörlüğü için her iki adayın da ismim üzerinde uzlaşmaları, onurla sürdürdüğüm 50 yıllık meslek hayatımın manevi madalyalarından biri olmuştur. Halkımızın yıllardır Türkiye’nin en güvenilir ismi olarak tarafıma gösterdiği güvenin, siyasi kutuplaşmanın zirveye çıktığı bu dönemde ve böyle önemli bir konuda her iki aday tarafından paylaşıyor olması son derece anlamlı ve değerlidir. Her iki adaya da teşekkür ediyorum” dedi.

Moderatörlük yapmayacağım

Programda moderatörlüğü yapmayacağını vurgulayan Dündar, “Kendime ve toplumuma karşı duyduğum sorumluluğun bilinciyle, bu açık oturumda adaletin terazisini milim saptırmayacağıma ve geçmiştekilerde olduğu gibi, her iki tarafın da yayın sonrasında teşekkürleriyle karşılaşacağıma en ufak şüphem yoktur. Bunlarla birlikte… Moderatörlüğüm üzerinden her iki adaya ve demokrasimize zarar verebilecek bir takım hazırlıklar yapıldığını görüyor ve bu sebeple 50 yıldır ödünsüz bağlı kaldığım evrensel yayıncılık ilkeleri gereği moderatörlük yapmama yönünde aldığım kararı kamuoyuna saygıyla arz ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ortak yayınına hangi ünlü gazeteci talip oldu?

Uğur Dündar’ın kararına Binali Yıldırım’dan ilk yorum!

Ünlü oyuncu Haktan Pak hayatını kaybetti!

TRT’den yeni dizi! Başrolde hangi ünlü oyuncu var?

Arzum Onan: Mehmet’ten çok şey öğrendim

Didem Arslan Yılmaz: Moderatörlüğü Uğur Dündar istemişse bence sorun yok

Aykut Cömert’e veda… Beren Saat ve Belçim Bilgin dakikalarca ağladı

Mesut Özil’in düğününe Acun Ilıcalı’nın dansı damga vurdu

İmamoğlu’nun VIP’deki krize müdahale anları ortaya çıktı: Kurban olayım gel şuradan vatandaş gibi gidelim

Güzellik Uzmanı Nurşah Tokgöz’den yaz önerileri

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • pontoon boats

    578530 938629Excellent post, I conceive web site owners really should learn a whole lot from this internet weblog its rattling user genial . 15102

    Yanıtla
    +0
    -0


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.