YASAKLI GÖÇMEN İLAN EDİLDİ SINIR DIŞI EDİLMİYOR!

YASAKLI GÖÇMEN İLAN EDİLDİ SINIR DIŞI EDİLMİYOR!

ABONE OL
Temmuz 22, 2024 05:28
YASAKLI GÖÇMEN İLAN EDİLDİ SINIR DIŞI EDİLMİYOR!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KKTC’de artan uyuşturucu trafiğinin çok yönlü şekilde Günden güne ilerlediği ve bununla ilgili olarak da içte bulunan köstebekler sayesinde birçok suçta artış gözlemleniyor.

Haber merkezimize ulaşan bilgilerde narry Antonov Şehriban toptal’in ülkede başta kokoin sanal bahis kara para benzer suçlar ile ilgili birçok suç ağı kurduğu, ve kurdukları yapı üzerinden de Milyonlarca dolar para ağ oluşturdukları belirtiliyor.

Gürcistan asıllı Türkiye vatandaşı Nari Antonov ile Şehriban toptan’ın KKTC’de sağlam bir yapılanmaya gittiğini kokain ticaretten elde edilen gelir ise başta Gayrimenkul, lüks araçlar döviz çevirilerek bu paranın Türkiye üzerinden ve Gürcistan’a aktarıldığı belirtiliyor.
Yaptığımız haberler sonrası Nari antonov’un ve Şehriban toptal’ın KKTC’de yasaklı göçmen ilan edilmesinin akabinde Nari Antonov sınır dışı edilirken Şehriban toptal deport edilmesi bir türlü gerçekleştirilemiyor.

Haber kaynağımızın bize verdiği bilgiler de Bakanlar Kurulu kararıyla Nari Antonov ile Şehriban toptal’ın yasaklı göçmen ilan edilmesi sonrası Nary polis tarafından direkt sınır dışı edilirken Şehriban toptal’in sınırdışı yerine halen KKTC saklanıyor.
polisin Şehriban toptal ile nariyi tutukladığı Şehriban’ın 2 polise 60 bin dolar rüşvet vererek aradan sıyrıldığı iddia ediliyor.
Polisin Şehriban Toptal’ın yasaklı göçmen ilan edilmesine rağmen niçin Deport işlemini yapmaması akıllarda soru işareti yaratırken her türlü suçlarda ki artış da vatandaşları artık tedirgin ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.