Apple’dan 3 MB boyutunda iPhone güncellemesi!

Apple’dan 3 MB boyutunda iPhone güncellemesi!

ABONE OL
Kasım 28, 2022 22:11
Apple’dan 3 MB boyutunda iPhone güncellemesi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

iOS sürümlerini çok daha sık yayınlar hale gelen Apple şu anda iOS 16.2’yi test ediyor. Geliştiricilerin ve cihazlarına beta profili yükleyen kişilerin erişim sağlayabildiği iOS 16.2 Beta sürümünün yüklü olduğu iPhone’lara 3.2 MB gibi oldukça küçük boyutta olan bir güncelleme geldi.

Bu güncelleme hem boyutu hem de başlığı ile kullanıcıları şaşırttı, zira Apple bunu hızlı güvenlik yanıtı olarak adlandırıyor ve çok sık karşılaşılan bir durum değil. Hızlı güvenlik yanıtı adından da anlaşılabileceği üzere tespit edilen bir açığı / açıkları kapatarak kötü niyetli kişilerin önüne geçiyor.




iPhone 15 modellerinde Samsung imzası olacak!

Apple, ABD’den gelen baskıların ardından iPhone 15 modellerinde Çinli YMTC yerine Samsung’dan RAM tedarik edecek.

iOS 16.2 Beta için hızlı güvenlik yanıtı güncellemesi

Bu güncellemeyi yüklemek için ek bir işlem yapmanıza gerek yok. iOS 16.2 Beta telefonunuzda yüklüyse Ayarlar > Genel > Yazılım Güncellemesi yolunu takip etmeniz yeterli. Boyutu oldukça küçük olduğu için güncellemenin indirilmesi ve yüklenmesi toplamda birkaç dakika sürecek.

Hızlı güvenlik yanıtı güncellemesini yükleyen iOS 16.2 kullanıcıları, Ayarlar bölümündeki Hakkında kısmına girdiklerinde sürüm numarasının sonuna (b) eklendiğini görecek ve yine aynı kısımda hızlı güvenlik yanıtı bilgiler yer alacak. Özetlemek gerekirse bu mini güncellemenin tek işlevi, cihazdaki bir açığı kapatmak.

Tabi söz konusu güvenlik olduğu için eğer iOS 16.2 Beta kullanıyorsanız, hızlıca yüklemelisiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.