Güncellenmeyen iPhone’lardan WhatsApp desteği çekiliyor!

ABONE OL
Ekim 23, 2019 18:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

WhatsApp ile ilgili gelişmeleri duyuran WABetaInfo sitesinin aktardığı bilgilere göre iOS 8 kullanan iPhone‘lardan WhatsApp desteğini çekiliyor. WhatsApp iOS 8’li iPhone’lara ise 1 Şubat’a kadar destek verecek.

Mesajlaşma denince akla gelen ilk uygulama olan WhatsApp güncel olmayan işletim sistemlerinden desteğini çekmeye devam ediyor. “WABetaInfo” tarafından yapılan açıklamalara göre ilerleyen dönemlerde WhatsApp, iOS 8 ve Windows Phone sistemleri için desteğini kesecek. Bu açıklama, ilerleyen dönemlerde WhatsApp’ın, iOS 8 ve Windows Phone işletim sistemi için yeniden indirilemeyeceği anlamına geliyor.

1 ŞUBAT 2020’DEN İTİBAREN iOS 8 DESTEĞİ BİTİYOR

Windows Phone’larda 1 Ocak 2020’de bitecek olan destek kullanıcı sayısı düşüklüğü sebebiyle çok az kişiyi etkileyecek. Takvimler 1 Şubat 2020’yi gösterdiğinde ise iOS 8 kullanıcıları, WhatsApp uygulamasını kullanmaya devam edebilecekler ancak hesaplarını yeniden doğrulamak istedikleri zaman, doğrulama işlemini bir daha yapamayacaklar ve iOS 8 üzerinden WhatsApp hesaplarına erişim mümkün olmayacak.

Acun Ilıcalı Exatlon Cup’da yarışacak Türk takımını açıkladı!

Savaşçı dizisinin yeni sezon tanıtımları yayınlandı!

FOX’un yeni sezon tanıtım filmi yayınlandı!

Meryem Uzerli uçakta fenalaştı! Sağlık durumu nasıl?

Ferit Şahenk ‘Doğuş Medya satılacak’ iddiasına nokta koydu

Sünnet düğünündeki o görüntü için suç duyurusu

Zeki Müren ile ilgili şaşırtan belge

Kemal Doğulu’yu sarsan dolandırıcılık!

Demi Moore’dan 40 yıl sonra gelen itiraf!

Çukur zirvedeki yerini koruyor!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.