DOLAR 28,9932 0.06%
EURO 31,6732 -0.92%
ALTIN 1.881,91-0,72
BITCOIN 12269450,08%
İstanbul

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

https://sozcukibris.com/wp-content/uploads/2023/12/piyangoreklam.jpeg

Hasan Kaçan’dan Yıldırım-İmamoğlu ortak yayını yorumu: Bu dizi tutmaz

ABONE OL
Temmuz 18, 2019 22:23
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Oyuncu Kaçan, a Haber’deki ‘Memleket Meselesi’ programına konuk oldu. 23 Haziran seçimi öncesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayları Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu’nun geçtiğimiz pazar karşı karşıya geldiği yayını değerlendirdi.

– Binali Bey İstanbul Belediyesi’nin yeni başkanı olur. Samimi olmayan oyunculuğu insanımız izlemez, karşımızda İmamoğlu gibi batmış bir aday var. Bir yapay derbiyle maç yapılmış, oyların tamamı sayılsa olmayacak, boynunu bükeceğine ‘Rakibe çarptı da girdi’ diyecek kadar feci durumda.

‘AKLIMIZLA DALGA GEÇTİLER’

– Negatif bir karakter yazsam, kast direktörüm negatif karakter olarak Binali Yıldırım’ı getirse, o kişi işten kovulur. Bunu objektif söylüyorum çünkü Yıldırım’dan olumsuz karakter olmaz. Ama İmamoğlu olur. Türk insanı samimiyeti ve samimiyetsizliği, yalancılığı ve sahiciliği anlar ve kararını verir.

– CHP’liler ‘Hiçbir zaman israf belediyeciliği yapmadık’ diyorlar. İzmir Belediyesi’nin 500 milyon dolara yakın borcu var, bir de israf belediyeciliği yapsalar ne olacakmış. Biz bilgi sahibiyiz. CHP belediyesinin hepsinin borcu olduğunu biliyoruz, hem de korkunç derecede borç. Bakın sizden para toplayıp ‘Kahvede kayıntı yapacağız’ desem, bir yerde paraları yesem, sonra gelip ‘Kusura bakmayın israftan kaçındığım için bir şey getiremedim’ desem adamı dayak manyağı yaparlar. Bunlar bizim aklımızla dalga geçiyorlar.

– Samimiyet testini Binali Bey geçti. Kendi mesleğimin ordinaryus profesörüyüm, İmamoğlu’nun sempatiklik gibi bir şansı yok. Karşınızdaki adam sıfır Hollywood tekniklerine göre kurgulanmış bir karakter. Muharrem İnce kast olarak oturmuştu. Garip durmuyordu. Ellerinde başka bir materyal olmadığı için bütün bu aktörün üzerine oynadılar. ‘Her şey güzel olacak’ isimli dizi tutmaz, batar. Bu dizinin çok reklamı yapılıyor. 15 senelik bir film, her yerde üst sırada sunuluyor. Şuuraltı yapılıyor.

Yaralı Kuşlar’ın Melis’inin yurtdışı başarısı!

Burcu Kara hangi sinema filmiyle setlere dönüyor?

MFÖ ilk kez bir koro ile sahnede!

Mısır’da AA ve TRT sitelerine erişim engeli

Apollo 11 astronotu Collins, daha önce yayınlanmamış bir fotoğraf paylaştı

AK Parti, moderatör olarak neden Küçükkaya’yı tercih etti?

BM’nin Cemal Kaşıkçı raporu: Veliaht Prens Selman’ın soruşturulması için güvenilir kanıtlar var

Tek Yürek dizisine hangi ünlü şarkıcı konuk oluyor?

Fenerbahçe WinWin final gecesi ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?

Cem Küçük hakkında zorla getirme kararı!

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • buy magic boom bars online

    144578 372794Which is some inspirational stuff. Never knew that opinions may be this varied. Thank you for all the enthusiasm to offer such valuable data here. 511132

    Yanıtla
    +0
    -0


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.