DOLAR 27,7085 0.46%
EURO 29,2718 0.12%
ALTIN 1.649,191,48
BITCOIN 761618-1,34%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Küçük Şeyler’ dünya prömiyerini Karlovy Vary Film Festivali’nde yapıyor!

ABONE OL
Temmuz 26, 2019 01:54
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlk uzun metraj filmi “Babamın Kanatları”nın da dünya prömiyerini Karlovy Vary’de gerçekleştiren Sezer, bu filmiyle festivallerde büyük başarılar elde etmişti. Onur ve Bahar çifti üzerinden ışığı sönen bir ilişkiyi anlatan “Küçük Şeyler”, bu yıl 28 Haziran – 6 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen Karlovy Vary Uluslararası Film Festivali’nin Ana Yarışma bölümünde yarışacak. Dünya prömiyerini 1 Temmuz 2019 Pazartesi günü gerçekleştirecek olan filmin festival kapsamındaki diğer gösterimleri ise 2 ve 4 Temmuz 2019 günleri gerçekleşecek. “Küçük Şeyler” aynı zamanda fragmanını seyirciyle buluşturmanın heyecanını yaşıyor.

Mizah unsurunun eksik olmadığı, trajikomik anlatım diliyle dikkatleri çeken  “Küçük Şeyler”, İstanbul’un uzak bir semtinden ev alan ancak işsiz kalmasıyla sadece evleri değil aynı zamanda ilişkileri de tehlikeye giren bir çifti odağına alıyor. Yer yer dramatik yer yer absürt bir tonun hakim olduğu mizahınsa hiç eksilmediği film seyirciyi kendi hayatından kesitler bulmaya çağırıyor.

Başrollerini Alican Yücesoy ve Başak Özcan’ın paylaştığı “Küçük Şeyler”de; Bülent Emrah Parlak, Seda Türkmen, Müfit Kayacan, Nihal Koldaş, Ece Dizdar, Zeynep Dinsel, ve Kubilay Tuncer gibi isimler de rol alıyor. Görüntü yönetmenliğini Hatip Karabudak’ın, sanat yönetmenliğini Alceste Wegner ve Reyhan Acar’ın yaptığı filmin uygulayıcı yapımcılığını Selim Güntürkün, yardımcı yönetmenliğini ise Emin Akpınar üstleniyor.

Asteros Film, Karaçelik Film ve Zebra Productions yapımı olan “Küçük Şeyler”, tüm dünyadaki festival yolculuğuna devam edecek.

Nesrin Cavadzade evleniyor mu?

Dark üçüncü sezon çekimleri başladı!

‘Bir Yaz Gecesi Rüyası’ turnede!

Özcan Deniz ile Feyza Aktan tek celsede boşandı!

Cumhuriyet Ege’ye bir transfer daha!

Devlet Bahçeli’den Nagehan Alçı’ya çok sert sözler!

Gülse Birsel: Ali İhsan Yavuz’a laf eden karşısında beni bulur!

Dijital bağımlılığı ölçen program geliştirdi: ‘Türkiye’de ve dünyada bir ilk’

Canlı yayında gazeteciye saldırı!

‘Efsane Aile’nin yayın tarihi belli oldu! Ne zaman başlıyor?

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.