Patisi yaralanan köpek eczaneye gitti

ABONE OL
Temmuz 17, 2019 07:16
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eczacı Banu Cengiz’in kapısından içeri bir köpek girdi. Genç kadın aç olduğunu düşündüğü köpeğe mama getirdi. Köpekse mamayla hiç ilgilenmedi. Yaralı patisiyle derdini anlatmaya çalıştı. Uzun uğraşlar sonucu da başarabildi.

Köpeğin o anları, güvenlik kameralarına yansıdı. 

Görüntülerde yaralı sokak köpeği eczaneden içeri giriyor. Bir süre sonra köpeği fark eden Eczacı Banu Cengiz, yanına yaklaşıyor. Ne olduğunu anlamaya çalışan Cengiz, aç olduğunu düşünerek mama kabıyla köpeği beslemeye çalışıyor. Ancak bu sırada yaralı olan patisini kaldıran köpek, adeta yardım istiyor. Köpeği yarasına pansuman yapan Cengiz, bir süre yaralı köpeği dükkanda misafir ediyor.

Sokak köpeğini tedavi eden eczacı Banu Cengiz yaşanan ilginç olayı anlatarak, “Önce ne olduğunu anlamaya çalıştım. Patisini uzattı, kan olduğunu gördüm. Sonra onu temizledik. Merhemini sürüp içeride misafir ettik, uyuttuk.’’ ifadelerini kullandı.

Bu akıllı ve sevimli köpekten geriye, o anların görüntüleri kaldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.