Kuzuları yanından ayrılmıyor

ABONE OL
Haziran 10, 2019 02:37
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erzurum’da ayakkabı imalatcılığı yapan Selami Yılmaz’ın kuzu sevgisi 7 yaşında başladı. Henüz 2 ya da 3 aylıkken aldığı kuzuları besleyen Yılmaz, 55 yıldır kuzularla beraber hayat sürüyor.

Çevredekilerin “Kuzulu adam” lakabını verdiği Selami Yılmaz, yeni doğmuş yavruların bakımlarını yapıp, besliyor. Biberonla süt verdiği kuzularıyla cadde ve sokaklarda yürüyüşe çıkıyor. Kuzular da Yılmaz’ı adım adım takip ediyor. Hatta kırmızı ışıkta sahipleriyle birlikte, araçların durmalarını bekliyor.

Çocuk yaştan beri kuzu beslediğini anlatan ve Berduş ile Efe ismini verdiği kuzularıyla Cumhuriyet Caddesi’nde gezen Yılmaz, kuzuları büyüyünce yavrularla takas edeceğini söyledi. Yılmaz, “Yaklaşık 55 yıldan beri aldığım yavru kuzuları bebek gibi besliyorum. Sürekli beraberiz, trafikte beklersem onlar da bekler, ‘dur’ dersem dururlar. Seslenince yanıma gelirler. Bugüne kadar beslediğim hiçbir kuzuyu kesmedim. Biberonla büyüttüğüm kuzulardan ayrılmak zor ama takas ederek yeni kuzular alıyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.